Despre noi

Nu va punem la dispozitie doar camere in care sa stati. La Pensiunea DiaDis dorim sa oferim un mediu in care clientii nostri pot sa se bucure de frumusetea orasului Cluj-Napoca.

Pensiunea DiaDis

Pensiunea Diadis – Cluj-Napoca este deschisa din vara anului 2008 si reprezinta locul ideal pentru oameni de afaceri, cat si pentru turisti intr-o atmosfera plina de confort si ospitalitate.
Situata intr-o zona linistita si aproape de contrul orasului, la doar 1,3 kilometri de acesta, pensiunea ofera clientilor cazati la noi acces rapid catre principalele obiective turistice ale orasului, cat si spre institutiile publice sau centrale de afaceri.
Pensiunea DiaDis pune la dispozitie camere de diferite tipuri precum twin, single, matrimoniale, triple, standard sau superioare, toate dotate cu mobilier modern, avand un design personalizat, aer conditionat, Wi-Fi ca sa putem satisface toate nevoile clientiilor nostrii.
Totodata, pensiunea va pune la dispozitie si o terasa privata in curtea interioara, bucatarie, sala de mese precum si parcare auto cu supraveghere video.
Asteptam cu nerabdare sa va intampinam in cadrul locatiei noastre, asigurandu-va o cazare cat mai armonioasa si eleganta.
Pe timp de zi, clientii DiaDis se bucura de obiectivele turistice care se afla aproape de pensiune. Printre aceste zone de interes turistic se numara Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Bastionul Croitorilor, Piata Unirii, Dealul Cetatuia, Gradina Botanica, Turnul Pompierilor precum si zona pietonala din Piata Muzeului unde gasiti numeroase cafenele, cluburi sau restaurante 

 

Pensiunea ofera clientilor cazati la noi sa se afle la o distanta mica fata de urmatoarele institutii publice: Gara, Pediatrie II,III, Medicala III, Spitalul Clujana, Expo-Transilvania, Spitalul Stanca, Clinica Optilens-Opticris, Spitalul Militar si Casa Armatei, Curte de Apel si Tribunalul Cluj, Judecatoria Cluj, Administratia Financiara, Iulius Mall

Planifica o calatorie de neuitat in Cluj-Napoca

Te ajutam sa iti gasesti o cazare pe gustul tau

Rezerva o camera acum!